10 idei de paturi “magice” pentru fetite

Patut roz de printesa cu motive de coronita
reclama - continua sa citesti mai jos

Inca de cand sunt mici, fetitele isi doresc si viseaza sa ajunga printese in tinuturi fermecate, pline de basm si de magie. Chiar daca nu iti poti transforma fetita intr-o printesa, poti face tot posibilul in a o aduce cat mai aproape de visul ei. Si ce poate fi mai frumos pentru ea decat o camera in care sa se simta ca intr-un castel din povestile pe care i le citesti seara?

reclama - continua sa citesti mai jos

De aceea vom incepe cu cel mai important obiect de mobilier din camera unei fetite, si anume patutul.  Il poti concepe intr-o multime de moduri astfel incat acesta se se plieze cat mai mult pe dorintele tale si ale copilului tau.

Variantele de concepere pentru un patut potrivit pentru o fetita care isi doreste sa se simta ca o printesa sunt nenumarate. Printre cele mai populare modele se afla cel de caleasca, insa imaginatia nu ar trebui sa aiba limite. Scheletul propriu-zis se coloreaza indeosebi in roz si alb, insa din nou, niciodata nu vor fi prea multe culori in camera unui copil.

Patutul poate fi decorat cu motive din basme, flori, stelute, inimioare, dantela, fundite, sclipici, perne pufoase, jucarii si multe alte obiecte care ne duc cu mintea spre copilarie si povesti fermecate.

Sursa: www.interiorexteriorideas.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate