5 casute de gradina construite din materiale reciclabile

Poza 1
reclama - continua sa citesti mai jos

Avand la dispozitie atat de multe lucruri si materiale nefolosite care zac in gropi de gunoi sau la noi in curte, construind o mica casuta in gradina nu trebuie sa coste o gramada de bani, mai ales ca ai la indemna aproape toate lucrurile necesare.

Inainte de a fugi la un magazin specializat in bricolaj, incearca sa te gandesti la lucrurile pe care le ai in curte sau in gradina si vezi ce folos ar putea avea, pe langa cel de a sta degeaba si cel de a ocupa spatiu valoros din gospodaria ta.

Orice material poate fi refolosit, iar daca iti vei pune mintea la contributie, vei putea realiza cele mai inteligente casute de gradina, construite aproape integral din materiale reciclabile. Apeland la metode din sfera DIY – Do It Yourself, acest proiect de construire a unei casute mici va fi si mai fascinant.

reclama - continua sa citesti mai jos

Realizata de designerul olandez Gert Eussen, acest adapost in forma de minge este construit din lemn reconditionat si foarte bine slefuit, alaturi de o larga varietate de materiale reciclabile. Daca arborii din zona nu pot sustine o casuta in copac, acesta este cel mai apropiat lucru posibil!

Construita de designerul francez Sebastien Ramirez, aceasta casuta de gradina a fost realizata fara costuri, colectand toate partile si materialele necesare de la gropi de gunoi si de la prieteni.

Arhitectul japonez Kengo Kuma a creat acest cocon impermeabil din 15 umbrele. Nu este vorba doar despre un spatiu de depozitare foarte util, acesta putand fi luat si in excursii, fiind construit pentru a fi practic si portabil

Magazia conceputa de Marcus Shield poate depozita 11 bibiclete, pe langa cele necesare curtii sau anumite unelte de gradinarit. Aceasta mica magazie a fost construita din resturi de lemn si plastic rezultat din pahare reciclabile de iaurt.

Maisongomme realizata de Refunv nu este o magazie de gradina obisnuita, decat daca si vecinii tai isi vor construi o casuta de cauciuc in gradina de langa casa ta.

Sursa Foto: http://inhabitat.com/

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate