Amenajarea de la exteriorul casei - planificare si adaptare la nevoile familiei

Idei de amenajare pentru exteriorul casei
reclama - continua sa citesti mai jos

Amenajarea de la exteriorul casei se dovedeste de multe ori la fel de complexa precum cea din interior. Multe detalii de luat in calcul, de la gradina pana la mobilierul ce va fi ulterior integrat in decor.

Odata cu incalzirea vremii, e timpul sa facem planuri pentru micile sau marile lucrari pe care le avem de intreprins prin curte. Fiecare detaliu poate fi destul de costisitor, de aceea e bine sa punem pe hartie prioritatile si apoi sa gestionam fiecare aspect. Ce e important? Fatada casei, amenajarea curtii sau a gradinii? O investitie in reconditionarea gardului sau poate te gandesti ca e momentul sa investesti intr-un sistem performant de inchidere a portilor sau un sistem de supraveghere?

reclama - continua sa citesti mai jos

Una din cele mai importante amenajari pe care ar trebui sa te concentrezi este cea a curtii. Un spatiu comun al familiei pe care e necesar sa-l gandesti astfel incat sa satisfaca nevoile fiecarui membru de petrecere a timpului in aer liber, in curtea casei si cu un impact imediat asupra vizitatorului.

Atat activitatile copiilor cat si cele ale adultilor sunt de luat in calcul. Copiii isi doresc spatiu pentru joaca, sa alerge, sa exploreze, sa fie creativi. Adultii, pe de alta parte, privesc exteriorul casei ca pe un loc pentru relaxare, loc pentru gratar si socializare alaturi de prieteni in zilele de weekend. Pe langa acestea, trebuie sa integram si gradina, spatiul verde care imbogateste orice amenajare de exterior.

Vorbim despre o multifunctionalitate a spatiului chiar si la exteriorul casei. E necesara o imbinare coerenta a zonelor de joaca, de conversatie, precum si a spatiilor verzi. Iata cateva idei de care ar trebui sa tii cont:

Urmareste-ne in continuare pentru mai multe idei utile referitoare la amenajarile de la exteriorul casei!

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate