Apartament de patru camere amenajat modern in nuante pamantii

in Apartamente

Avand ca inspiratie peisaje feerice de toamna si culorile acestora, acest apartament de patru camere a fost amenajat pentru o familie cu doi copii, creativi si atletici. Implementarea proiectului ce poarta semnatura Nataliei Mukasyan a fost finalizata in 2019.

Apartament de patru camere amenajat modern in nuante pamantii
Deschide Galeria
reclama - continua sa citesti mai jos

Beneficiarii au achizitionat un apartament cu o structura si o compartimentare standard asupra careia au stabilit inca de la inceput ca trebuie intervenit pentru a adapta spatiul la cerintele lor tehnice si estetice.

Compartimentarea rezultata, dupa studierea si analizarea celor cinci variante, propuneri, cuprinde doua bai (una din prioritatile clientilor), doua zone de dressing, o mini spalatorie, o bucatarie cu loc de luat masa integrat, un living, dormitor matrimonial si doua dormitoare pentru cei mici.

Conceptul amenajarii a avut ca punct de plecare dorinta clientilor de a avea un interior armonios, luminos si care sa emane o atmosfera calma. Echipa de design a optat pentru un stil modern cu accente clasice (profile decorative, piese de mobilier stilizate, texturile materialelor alese) si o gama de culori calde, inspirata din nuantele naturii tomnatice.

reclama - continua sa citesti mai jos

Exceptie fac cele doua camere ale copiilor, in care au fost inserate pete de culoare, pe baza unei linii stilistice moderne dar cu pastrarea concomitenta a unor detalii clasice pentru a integra armonios dormitoarele in decorul general al casei.

Folosirea mobilierului din lemn masiv si lemn vopsit alb confera caldura camerelor si constituie un fundal potrivt pentru accentele de culoare si texturi. Astfel, a fost obtinut un decor jucaus dar in acelasi timp stilat si elegant, in care a fost alocat spatiu si pentru pianina, loc de joaca si de studiu.

Cu o suprafata medie, bucataria a fost proiectata cu mobilier de colt, modern, si o zona de dining amplasata langa intrare. Chiuveta monolit, incorporata in blatul din corian alb, confera eleganta intregului mobilier; optiunea unui blat din materiale compozite fiind una extrem de potrivita pentru bucatarii datorita proprietatilor antimicrobiene ale acestora. Pardoseala din placi ceramice hexagonale personalizeaza frumos spatiul si pune in valoare corpurile de mobilier finisate gri mat.

Zona de living este mica dar confortabila, primitoare, in care regasim multe infuente clasice la nivel de mobilier. Culorile calde, neutre, folosite in amenajarea acestei camere sunt accentuate de petele de culoare intensa ale obiectelor de decor si tapiteria albastra a fotoliului amplasat ca piesa accent.

Arhitect: NATALIA MUKASYAN

Te-ar putea interesa si:
reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2020 - Toate drepturile rezervate