Avantajele pompelor de caldura

Pompa de caldura este un dispozitiv care transporta caldura de la sursa catre un radiator absorbind si folosind temperatura acumulata in interiorul solului. De regula procesul declansat de aceasta pompa poate fi inversat, in sensul ca pompa poate transporta atat aer cald cat si rece. Dupa acest sistem functioneaza si pompele care se gasesc printre elementele componente al frigiderelor, congelatoarelor si aparatelor de aer conditionat.
reclama - continua sa citesti mai jos

Pompa de caldura este un dispozitiv care transporta caldura de la sursa catre un radiator folosind temperatura acumulata in interiorul solului. De regula procesul declansat de aceasta pompa poate fi inversat, in sensul ca pompa poate transporta atat aer cald cat si rece. Dupa acest sistem functioneaza si pompele care se gasesc printre elementele componente al frigiderelor, congelatoarelor si aparatelor de aer conditionat.

Pompa de caldura extrage energia din mediul natural - solul, aerul inconjurator sau apa din panza freatica, energie cu potential inepuizabil. Este important sa stiti pompa de cladura nu poate face aceste transferuri fara un lucru mecanic, mai exact instalatia trebuie sa utilizeze o anumita cantitatte de energie electrica pentru a realiza transferul de caldura intre cele doua medii.

reclama - continua sa citesti mai jos

Pompele de caldura sunt produse relativ noi pe piata din Romania dar sunt foarte cunoscute in tarile Scandinave, unde nevoia de incalzire a locuintelor i-a facut pe oameni sa incerce sa se adapteze vremurilor nostre in care resursele naturale au devenit foarte importante.

Avantajele pompei de caldura

Etapele pentru montarea unei pompe de caldura

Costurile si intretinerea unei pompe de caldura

 

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate