Avantajele unui sistem de alarma

Avantajele unui sistem de alarma
reclama - continua sa citesti mai jos

Sistemele de alarma sunt produse complexe si necesare daca locuiti intr-o zona mai neprietenoasa. Acestea va pot proteja locuinta cand nu sunteti acasa si o investitie de moment s-ar putea sa va scuteasca de cheltuieli nedorite in viitor. Un sistem de alarma este ca un inger pazitor care nu dispare niciodata. Indiferent de situatia in care va aflati, sistemul de alarma ramane in permanenta activat pentru a preveni infractorii.

Sistemul de alarma are mai mute roluri foarte importante, indiferent ca este montat acasa sau la firma dvs. Acesta previne infractorii cand sunt pregatiti sa intre in proprietatea dvs, va anunta cand sunt probleme cu reteaua electrica sau cand un senzor a fost detectat si va poate salva locuinta de la un dezastru.

 

Senzorii amplasati la centrala de alarma sunt responsabili de detectia problemelor. Cu cat aveti mai multi senzori amplasati cu atat riscul ca o problema sa apara este mai mica. Un bun exemplu este senzorul de gaz. Acesta poate detecta mai multe tipuri de gaz, iar in secunda doi poate taia alimentarea cu gaz in locuinta dvs pentru a preveni o explozie sau poate declansa mecanismul de stropitori pentru a preveni un eventual incediu.

Un alt mare avantaj este ca hotii nu pot sa opreasca functionalitatea sistemului prin taierea cablurilor de alimentare. Un sistem de alarma dotat cu toate accesoriile va ofera protectie sporita impotriva hotilor. Chiar si cand alimentarea cu energie electrica este taiata, sistemul de alarma va incepe sa functioneze pe baterie ore in sir. Insa nu este recomandat sa il utilizati prea multa vreme astfel. In cazul in care aveti deja un sistem de alarma si sunteti in cautarea unor astfel de echipamente suplimentare din categoria de sisteme de alarma, aici este locul unde cu siguranta veti gasi ceea ce aveti nevoie: detectori, senzori, contacte magnetice, sirene, comuncatoare GSM, cabluri etc

Telefoanele mobile inteligente reprezinta un progres tehnologic foarte mare. Cu ajutorul lor putem controla orice dispozitiv din casa, chiar si sistemul de alarma. Pentru asta este nevoie de un modul GSM care se conecteaza la sistemul de alarma al casei. Un beneficiu major adus de sistemul de alarma impreuna cu comunicatorul GSM si telefon este controlul de la distanta. In cazul in care s-a raportat o problema indiferent de natura ei (senzor declansat, reteaua electrica a cazut sau tentativa de vandalism) primiti pe telefon un apel sau un mesaj care va anunta de problema. Mai mult de atat, daca dvs doriti acest lucru, centrala de alarma poate apela un serviciu de paza imediat cum alarma a fost declansata.

Un alt avantaj major este pretul. Un sistem de alarma nu este o avere si oricine isi poate permite unul daca tine la siguranta locuintei. Preturile sistemelor de alarma au scazut in ultimii ani datorita progresului tehnologic.  Un kit de baza nu costa foarte mult si puteti sa va protejati locuinta intr-un mod foarte simplu. Un kit complet care sa includa si modulul GSM sau o baterie de backup creste putin costul, insa nu atat de mult incat sa devina o avere. Un astfel de magazin ce comercializeaza sisteme de alarma este SKUT.ro. Aici gasiti kit-uri complete sau puteti chiar sa va configurati propriul kit in functie de nevoile dumneavoastra.

 

Fiabilitatea dovedita in timp este inca o bila alba. Actualele sisteme de alarma au tehnologie verificata in timp si care este disponibila pentru mai multi producatori. Acestia au prelucrat tehnologia pana la cel mai ridicat nivel, iar fiabilitatea produselor a crescut foarte mult. Un sistem de alarma putem spune ca este nemuritor, insa vorbind de echipamente electronice nimeni nu garanteaza functionalitatea lor o viata intreaga.

Intr-un final o sa aveti un confort mai ridicat in locuinta dvs. Este mult mai placut sa stiti ca aveti un camin protejat in permanenta chiar si cand nu sunteti acasa. Confortul oferit de un sistem de alarma este si de natura psihica. In plus, un hot care vede o locuinta protejata cu alarma nu mai este atat de entuziasmat sa realizeze spargerea, stiind ca va intra intr-o zona periculoasa din care nu stie daca mai scapa. 

Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2020 - Toate drepturile rezervate