Biroul suspendat - multifunctionalitate pentru spatii mici

in Birou

Spatiile mici din locuinte ne obliga sa cautam mereu solutii practice care sa ne permita sa ne desfasuram activitatea in mod normal si sa locuim confortabil.

Biroul suspendat - multifunctionalitate pentru spatii mici
Deschide Galeria
reclama - continua sa citesti mai jos

Sub designul lui Matthew Weatherly, biroul suspendat din seria Sequel Office ne ofera tot ceea ce ne dorim de la un spatiu de lucru, fiind practic si ocupand foarte putin spatiu.

reclama - continua sa citesti mai jos

Fiind fixat in perete, el nu ocupa loc pe podea si in plus poate fi asezat la orice inaltime se doreste pentru a crea spatiul de lucru perfect, adaptat oricarei nevoi.

Biroul are inclus un sertar suport pentru tastatura, iar in partea de jos, panoul din lemn este detasabil pentru a ascunde intr-un mod inteligent cablurile si prizele. Practic si estetic in acelasi timp.

Partea de deasupra biroului este acoperita cu neopren, un fel de cauciuc care nu aluneca, astfel incat tot ce va fi asezat pe biroul suspendat va fi in siguranta.

Cu margini din aluminiu si structura din lemn, biroul suspendat este optiunea ideala pentru o locuinta mica cu un spatiu de lucru bine organizat. 

Te-ar putea interesa si:
reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2020 - Toate drepturile rezervate