Cele mai frumoase 25 de piscine din lume

reclama - continua sa citesti mai jos

Piscina este acel element din curtea casei care denota caracterul de lux al oricarei locuinte. In conditiile in care nu locuiesti intr-o zona calduroasa, poti avea o locuinta catalogata ca fiind de lux si fara o piscina in curte, dar una acoperita este absolut necesara pentru a mentine acest standard ridicat.

Piscinele sunt cel mai placut mod de a petrece timpul liber, in propria curte, admirand peisajul inconjurator, intr-un mediu relaxant, in timp ce savurezi un cocktail racoritor de vara.

Ce poate fi mai placut decat sa ajungi acasa seara, dupa o zi obositoare de munca sau dupa multe intalniri stresante de afaceri, dupa care sa sari in piscina ta, inotand si plutind pana cand te vei simti ca un alt om. Unul mai energic, unul mai relaxat, unul mai pozitiv.

reclama - continua sa citesti mai jos

Modelele de piscina pot varia, in functie de spatiul disponibil si de gusturile propritarilor si tocmai de aceea, acest top al celor mai frumoase 25 de piscine din lume include tot felul de aranjamente si forme.

Apa cristalina nu poate lipsi din nici o piscina care se respecta, insa elementele inconjuratoare pot varia extrem de mult.

Unele persoane prefera sa aiba un foisor fix langa piscina, altii opteaza pentru un spatiu de gratar, iar cei mai excentrici dintre proprietari vor sa intre in piscina direct din casa, chiar din living.

Indiferent de varianta pe care o alegi, toate sunt solutiile perfecte pentru a petrece timpul liber, intr-un mod sanatos si foarte relaxant. Petrecerile date in serile de vara la casa ta vor fi cele mai asteptate de toti prietenii tai si cu siguranta ca se va vorbi de ele tot anul, pana la revenirea verii.

Daca dispui de sufiecient spatiu in curte, iti recomandam cu mare caldura sa iti construiesti o piscina, pentru ca nu vor fi momente in care iti va parea rau de decizia luata!

Sursa Foto:TopDreamer.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate