Cele mai interesante amenajari de bai din 2015

reclama - continua sa citesti mai jos

Unul din cele mai cunoscute bloguri de decoratiuni interioare, Apartment Therapy, a realizat o selectie cu cele mai interesante amenajari de baie din 2015. Ne-am gandit sa le impartasim cu voi pentru ca anumite modele sunt de-a dreptul minunate prin stilul si detaliile alese.

reclama - continua sa citesti mai jos

Trebuie sa mentionam din capul locului ca 2015 a adus abordari inedite pentru baie. De la o simpla incapere pentru nevoile de baza si pregatirea pentru o noua zi, baia se transforma intr-un loc de relaxare, un sanctuar al placerii care ne aminteste de saloanele de spa. O importanta se acorda detaliilor si accesoriilor care personalizeaza spatiul; se merge chiar pana la tablouri, piese din lemn, corpuri de iluminat extravangante, plante in baie, placari cu piatra naturala si cada vintage.

Toate aceste tendinte pot fi regasite din plin in multe amenajari care isi propun sa inoveze si mai mult decat atat, care sporesc confortul si imbogatesc experienta utilizatorului cu noi senzatii.

Bineinteles ca vom lua intotdeauna in calcul marimea spatiului si vom cauta solutii pe masura lui. Iar asta nu inseamna ca nu vom putea introduce elemente spectaculoase, ci le vom adapta pastrand proportiile si mai ales bunul-gust.

Dar haideti sa vedem in detaliu cum au fost amenajate aceste superbe bai; te invitam in galeria foto de mai sus pentru a le admira si a te inspira pentru propria amenajare de baie. 

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate