Compact Chic - Bar 23, un design revolutionar din India

reclama - continua sa citesti mai jos

Compact Chic este un nou concept care a cucerit intreaga lume a celor pasionati de design interior si in special design de mobilier, fiind realizat de arhitectii indieni care si-au pus toata imaginatia, tehnica si creativitatea la contributie pentru indeplinirea acestui proiect.

Samir Raut si Shahveer Irani, 2 arhitecti care locuiesc in Mumbai, au surprins piata designului interior cu un bar revolutionar pentru casa, Bar 23, care deja a fost premiat de cele mai mari autoritati din industrie.

reclama - continua sa citesti mai jos

“Orice obiect din jurul nostru ar trebui gandit cu sensibilitate estetica”, a declarat Shahveer si astfel, “Bar 23”, a fost conceput fara a pierde din vedere factorul estetic al unei unitati de depozitare a sticlelor cu bauturi fine.

Realizat din lemn masiv de Tec din Burma (Myanmar) si cu detalii foarte subtile, Bar 23 este o piese de mobilier excelenta pentru oricine isi doreste un aspect elegant, dar in acelasi timp fara a neglija partea practica.

Barul este realizat manual, avand in interior niste oglinzi foarte mari si cu un spatiu generos de stocare pentru bauturile fine pe care le ai in casa. Intreaga piesa este realizata dintr-o singura bucata masiva de lemn si finisajele s-au facut in asa fel incat mobilierul poate fi considerat o opera de arta in toata regula.

Combinatia de lemn foarte bine slefuit si lustruit si bronz, fac din acest bar o piesa cu mult stil, care vine cu un plus de caracter in orice interior decorat cu bun-gust. Are atat un scop practic, cat si unul ornamental si astfel se intelege popularitatea de care se bucura Bar 23.

Sursa Foto: http://inditerrain.indiaartndesign.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate