Cum arata birourile Red Bull din Londra

Cum arata birourile Red Bull din Londra
reclama - continua sa citesti mai jos

Ne-am obisnuit deja cu spatii neconventionale, cu birouri care fac tot posibilul pentru a spori creativitatea si a sustine munca in echipa. Saptamanile trecute vorbeam despre unul dintre sediile Apple sau despre birourile Instagram si constatam ca aceste spatii se indeparteaza din ce in ce mai mult de ideea unui birou clasic asa cum il stim cu totii.

Este si cazul unuia dintre sediile Red Bull din Londra. Compania a specificat in brieful trimis catre arhitectii studioului Morey Smith ca Red Bull isi doreste un sediu creativ, care urmareste ideea unei comunitatii proaspete, artistice, inteligente. Dupa indelungi cautari, echipa a gasit un ansamblu de cinci cladiri amplasate una in vecinatatea celeilalte, diferite ca structura si stil insa care au avut aceeasi destinatie: toate au fost baruri inainte.

reclama - continua sa citesti mai jos

In brief se mai specifica si faptul ca in cladire trebuie sa lucreze un numar de o suta de persoane, toate cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, interesati de sport si de tehnologie si toti prinsi in activitati care implica o componenta mare de comunicare. Implicit spatiul a respins din prima ideea de corporatie si de cubicals si trebuia amenajat in jurul conceptului de confort, de living, de spontaneintate si sa faciliteze lucrul in echipa.

Echipa a reusit sa lege cele cinci corpuri de cladire intre ele prin podeste si scari interioare si sa pastreze multe dintre elementele originale ale constructiilor pentru a nu crea un spatiu scos din cutie, perfect nou si lipsit de personalitate. Punctul cheie al cladirii ramane receptia care ziua este un punct de intalnire pentru angajati si vizitatori, iar seara devine un bar in adevaratul sens al cuvantului.

Rezultatul final – il vedeti in imaginile de mai sus.

Sursa: youtube.com 

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate