Cum arata o camera secreta din pod, ascunsa din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial

in Mansarda & Hol

Desi nu este tocmai un model de design modern sau estetic, cu siguranta este o idee foarte practica, anume aceea de a avea o camera ascunsa undeva in casa. In situatia aceasta, camera ascunsa este situata in podul casei si a fost construita in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Cum arata o camera secreta din pod, ascunsa din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial
Deschide Galeria
reclama - continua sa citesti mai jos

Proprietarul nostru ne-a spus ca s-ar putea sa fie o camera ascunsa in casa, iar noi, in loc sa invatam pentru examenele noastre, normal ca ne-am dus sa o cautam. Am impresia ca el o gasise deja, dar ne-a spus doar pentru a incerca sa mergem si noi sa o cautam. In orice caz, gasirea camerei ascunse este cel mai mare premiu pe care il puteam primi.”, a declarat userul site-ului Reddit, mYNDIG.

“A durat foarte mult timp. Nu am descoperit aceasta camera decat in momentul in care unul dintre noi s-a asezat pentru a-si intinde picioarele”, au explicat tinerii norvegieni.

Ceva scris in norvegiana care se traduce cu greu in: “Daca ai un stomac cu probleme, atunci nu ai acces aici…

Desi nu au descoperit o comoara, acesti tineri au trecut printr-o adevarata aventura de a descoperi ceva ce a stat ascuns inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

O alarma pe baza de lumina care probabil era folosita in cazul in care urca cineva in pod.

reclama - continua sa citesti mai jos

Casa este situata Norvegia, iar aceasta camera ascunsa a ajuns o adevarata poveste de succes pe Internet, utilizatorii fiind motivati sa incerce sa caute si ei incaperi secrete in casele lor vechi.

O harta a Europei de Vest

In cazul in care si tu locuiesti intr-o casa veche, te sfatuim sa cauti cu atentie daca nu exista vreo trapa sau o usa secreta sau poate un perete fals, care sa duca intr-un loc ascuns al casei despre existenta caruia nu aveai idee.

Un pantof de papusa foarte inspaimantator, avand in vedere contextul.

Avand in vedere scopul cu care a fost construita aceasta incapere secreta, trebuie sa apreciem faptul ca oamenii care au gandit aceasta camera au avut un simt practic al designului interior, folosind la maximum fiecare centimetru patrat.

 

Sursa Foto: http://www.messynessychic.com/

Te-ar putea interesa si:
reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2020 - Toate drepturile rezervate