Cum sa faci o jucarie pentru catelul tau?

in Animale de companie

Cainilor le place sa se joace, sa exploreze locuri si lucruri noi. Pentru a stimula inteligenta cainelui tau, poti sa-i creezi chiar tu o jucarie interactiva in forma unui sertar cu un cordon pentru tragere.

Cum sa faci o jucarie pentru catelul tau?
Deschide Galeria
reclama - continua sa citesti mai jos

Cum functioneaza?

Plaseaza o bucata din mancarea lui preferata si lasa sertarul putin deschis pentru ca astfel catelusul sa simta mirosul dar sa nu o vada. Apoi o va adulmeca si apoi va trage pur si simplu cordonul, pentru a se bucura de gustarea binemeritata. Poti sa duci jocul si mai departe si sa-l dresezi sa si inchida cutia la loc.

Sa trecem la treaba. Iata ce materiale iti trebuie:

Prima etapa

Pentru sertar si cutie iti trebuie zece bucati de placaj de mesteacan, taiate la dimensiunea potrivita, conform dimensiunilor de mai sus. Cu ajutorul pistolului de lipit Dremel 930, lipiti bucatile intre ele, creand un sertar deschis in partea superioara si o cutie pentru acesta, cu deschidere frontala.

A doua etapa

Dupa uscarea cutiilor, utilizati unealta multifunctionala pentru a slefui perfect si cu grija marginile. Utilizati o rigla pentru a marca doua  puncte in centru, la distanta de 10 cm unul de celalalt. Aici este locul in care va fi fixat cordonul pentru tragere.

A treia etapa

Pentru a confectiona manerul sertarului, innodati ambele capete ale unei bucati de franghie cu lungimea de aproximativ 25 de centimetri. Apoi fixati cu suruburi fiecare nod pe locurile marcate, astfel incat capetele suruburilor sa iasa pe partea cealalta a placajului.

Pentru a finisa produsul este necesar sa vopsiti cu o culoare pe placul tau. Acum te poti juca cu animalul tau preferat in felurite chipuri. 

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!

Te-ar putea interesa si:
reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2021 - Toate drepturile rezervate