Cum se amenajeaza o mansarda – TUTORIAL

Poza 1
reclama - continua sa citesti mai jos

Probabil ca de multe ori ti-ai dorit sa amenajezi o mansarda in podul casei tale, dar ca majoritatea lucrurilor pe care nu esti sigur, tinzi sa le amani pana cand devin o problema a trecutului. Acum e momentul sa iti pui in practica toate ideile pe care nu le-ai implementat pana acum, deoarece iti vom prezenta un tutorial fotografic despre cum sa iti amenajezi o mansarda chiar la tine acasa.

Pasul 1. Pastreaza simplitatea in mansarda

Multe poduri sunt foarte aglomerate, iar lumina care intra in ele nu este suficienta pentru a petrece foarte mult timp in noua amenajata camera. Foloseste o vopsea deschisa la culoare pentru a oferi o luminozitate mai buna pentru mansarda ta.

Pasul 2. Vopseste tavanul intr-o culoare mai deschisa fata de cea a podelei

Intotdeauna o mansarda ar trebui sa aiba tavanul vopsit sau pictat intr-o culoare foarte deschisa pentru a crea senzatia de marire a spatiului. Podeaua fiind vopsita intr-o culoare mult mai inchisa, se va crea un contrast care va oferi o senzatie de aerisire.

Pasul 3. Vopseste camera intr-o singura culoare solida

Optand pentru o singura culoare, acest mic artificiu va elimina sentimentul de aglomeratie care este prezent in majoritatea podurilor.

Pasul 4. Adauga textura

reclama - continua sa citesti mai jos

Pentru o mansarda de vis, trebuie sa adaugi anumite elemente specifice, care nu se regasesc in alte camere din casa. Caramida este o textura exceptionala pentru acest tip de camera, aceasta integrandu-se perfect in designul interior dedicat acestui spatiu.

Pasul 5. Creeaza un perete accentuat

Un perete accentuat,c are sa aiba o nuanta diferita fata de celelalte, va da echilibru intregii camere si va oferi un sentiment de confort.

Pasul 6. Picteaza un design sau o mica opera de arta

O mica opera de arta poate face minuni pentru designul oricarei camere.

Pasul 7. Apeleaza la lambriu

Lambriul este probabil cea mai buna alternativa pentru o mansarda micuta si cocheta.

Pasul 8. Accentueaza lemnle de sustinere expuse

Vopseste orice element de sustinere expus, iar acesta va deveni o parte integranta din design, nu doar un lucru ce nu poate fi mascat.

Sursa Foto: http://www.wikihow.com/

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate