DIY – masuta din tevi in stil industrial

DIY – masuta din tevi in stil industrial
reclama - continua sa citesti mai jos

Proiectele de tip DIY pot fi solicitante dar rezultatele bune sunt cele mai potrivite incurajari pe care le poate primi cineva care a dus la indeplinire un asemenea proiect. Spre exemplu, confectionarea acestei masute din tevi si placaje poate fi o ocazie buna de a va pune la incercare indemanarea.

Pentru realizarea unei asemenea masute, pe care ati putea sa o puneti intr-un colt al bucatariei, sunt necesare urmatoarele componente:

reclama - continua sa citesti mai jos

Pasii pe care trebuie sa-i faceti sunt urmatorii:

  1. Pulverizati vopseaua pe bucatile de tevi si pe flanse.
  2. Dupa ce acestea s-au uscat infiletati flansele la capetele tevilor.
  3. Folosind una din cele trei bucati de lemn trasati in colturile acesteia, cu ajutorul creionului, locurile unde vor fi prinse flansele. Continuati cu marcarea fiecarei bucati de placaj.
  4. Faceti gauri in placaj cu ajutorul bormasinii si a burghiului.
  5. Prindeti fiecare flansa cu holsuruburi.
  6. Dupa ce ati pus cele 4 tevi pe prima parte de lemn, cea de jos, adougati a doua bucata de placaj peste ele si prindeti-o cu holsuruburi si realizati al doilea nivel al raftului, dupa care, tot in acest mod pe al treilea.
  7. Partea care este mai inalta, formata din tevile cu inaltimea de 30 de cm, va trebui sa fie la baza raftului. Iar pasul urmator ar fi sa-i atasati rolele pivotante.

Micul raft rezultate poate fi mutat cu usurinta multimuta acestor role pivotante. Nu va ramane decat sa va apucati de treaba. Spor!

 

Sursa foto homedit.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate