DIY – rama pentru oglinda din linguri de plastic

rama pentru oglinda din linguri de plastic
reclama - continua sa citesti mai jos

Rama pentru oglinda din linguri de plastic, este un proiect DIY cat se poate de potivit pentru a va pune la incercare indemanarea. Aveti nevoie de multa rabdare si de cateva instrumente foarte accesibile.

Daca obisnuiti sa va comandati mancarea la domiciliu sigur ati strans o multime de asemenea lingrui de plastic. Acum aveti o ocazie buna sa le intrebuintiati altfel decat pentru a servi cina.

Iata materialele de care aveti nevoie:

reclama - continua sa citesti mai jos

Citeste si Cubul multifunctional – solutia pentru camerele mici

Pasii pe care trebuie sa-i faceti sunt urmatorii:

  1. Taiati manerele lingurilelor cu ajutorul foarfecii;
  2. Pe bucata de carton de dimensiunile dorite desenati un cerc cu ajutorul riglei, creionului si a sforii. Decupati cercul cu grija astfel incat sa aveti o forma perfect rotunda.
  3. In functie de marimea oglinzii care se va incadra in interior faceti o gaura in centrul cartonului si decupati zona in care va intra oglinda.
  4. Pe spatele cercului, aplicati spre una din margini o bucata de sfaora care va forma un ochi. De acest ochi se va agata, de perete, viitoarea oglinda.
  5. Lipiti linguritele cu ajutorul pistolului cu silicon (sau tubului de super glue) incepand cu marginea din exterior, si avasnati, proportional, spre interiorul cercului.
  6. Vopsiti cu ajutorul spary-ului intreaga fata a ramei, incercand sa aplicati un strat cat mai uniform pe intreaga suprafata. Lasati suficient timp la uscat lucrarea.
  7. La final lipiti cu grija oglinda.

Ideal ar fi sa mai creati inca doua asemenea rame, putin mai mici ca prima, cu care sa o incadrati pe cea mai mare. Efectul produs va fi mult mai placut, si va starni interesul prietenilor atunci cand vor veni in vizita la dumneavoastra.

Citeste si Amenajarea unui pat in spatele raftului de carti

Sursa foto littlethingsbringsmiles.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate