DIY - Cum sa transformi un borcan in abajur

Transformarea unor banale borcare, care oricum nu-si mai gaseau un loc in locuinta ta, in obiecte interesante si utile care sa starneasca curiozitatea musafirilor se poate face cu multa usurinta. Una dintre noile intrebuintari ale borcanelor poate fi cea de abajur.
reclama - continua sa citesti mai jos

Transformarea unor banale borcane, care oricum nu-si mai gaseau un loc in locuinta ta, in obiecte interesante si utile care sa starneasca curiozitatea musafirilor se poate face cu multa usurinta. Una dintre noile intrebuintari ale borcanelor poate fi cea de abajur.

reclama - continua sa citesti mai jos

Pentru acest proiect DIY ai nevoie de urmatoarele materiale:

Pasii pe care trebuie sa-i faci sunt urmatorii:

  1. Daca borcanul nu este modelul Mason Jar, care are deja un orificiu in capac, atunci va trebui sa-i faci tu o sectiune cu ajutorul cutitului un orificiu in care sa fie inclusa dulia;
  2. Ruleaza si lipeste sfoara pana la jumatatea borcanului;
  3. Introdu cablul cu dulia prin orificiul capacului si strange-l;
  4. Agata abajurul in locul dorit si conecteaza-l la instalatia electrica.

Te sfatuim ca inainte sa conectezi noul abajur la sistemul electric sa contactezi un electrician pentru a fi sigur ca totul decurge cum trebuie. Mai ales daca nu ai cunostinte de baza in domeniu. Ideal ar ca noul abajur sa fie conectat la un intrerupator cu variator, iar cand veti aprinde becurile la o intensitate medie efectul va fi mult mai interesant.

De asemenea, puteti sa jonglati putin si cu culorile sau marimile borcanelor. Abajururile colorate pot reprezenta obiecte decorative atat pentu bucatarie cat si pentru orice alta incapere. Pe langa toate acestea vei avea multumirea ca ai reusit sa contribui la reciclarea unor obiecte care cu greu isi mai gasesc loc in locuintele moderne, de obicei oamenii aruncand borcanele dupa ce sunt golite.

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate