Idei creative pentru amenajarea unui spatiu de lucru in magazie

Poza 1
reclama - continua sa citesti mai jos

Cei care locuiesc la casa si au si o curte sau o gradina mare la dispozitie, cu siguranta se gandesc in mod constant la ce mai pot planta, creste sau amenaja in propria lor gospodarie pentru a fi mereu multumiti de imprejurimile pe care le vad in fiecare zi.

Avand in vedere ca spatiile nou amenajate trebuie gandite foarte bine, atat dintr-un punct de vedere estetic, economic, dar si practic, indicat ar fi sa te reorientezi inspre acele spatii “moarte” de la tine din gradina sau din curte, care nu sunt folosite la nimic.

De cele mai multe ori, intr-o curte s-ar putea sa ai un vechi hambar, un mic atelier care nu iti este de folos sau chiar o magazie, care este varianta exceptionala de luat in calcul pentru un proiect inedit.

reclama - continua sa citesti mai jos

Daca esti in cautarea unui spatiu in care sa lucrezi cand esti acasa sau daca lucrezi constant de acasa, trebuie sa separi spatiul locuibil de cel al biroului pentru a te simti mereu bine in propria locuinta.

O asemenea casa, transformata dintr-o magazie veche, este locul ideal de lucru pentru un scriitor, un programator sau chiar si pentru un jucator la bursa online. Vei avea toata linistea necesare pentru a lucra, pentru a te gandi la proiectele tale viitoare si pentru a te concentra asupra lucrurilor care tebuie rezolvate.

Acest spatiu a fost creat pentru scriitor de carti pentru copii, in East Hackney, Londra, de catre echipa de arhitecti de la WSD Architecture, dorind sa indeplineasca ca la carte nevoile clientului lor, care si-a dorit un spatiu linistit, unde sa poata scrie povesti pentru copii in liniste, fara a fi deranjat de zgomot sau de persoane.

Fiind amenajat in gradina, cu geamuri largi si transparente, intr-un decor in care lemnul este omniprezent, scriitorul se declara extrem de incantat de decizia luata, iar sporul la scris nu pare a-l lasa foarte curand.

Sursa Foto: http://inthralld.com/

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate