Idei de decorat casa scarii

reclama - continua sa citesti mai jos

Casa scarii si holurile sunt probabil ultimele locuri si spatii din casa ta la care te gandesti cand vine vorba de amenajarea acestora si integrarea lor in designul interior al intregii case. Acest lucru poate fi cu doua taisuri, avand in vedere ca odata ce ai finalizat renovarea casei, s-ar putea ca ideile care iti vin pentru casa scarii sa nu se potriveasca deloc, stricand tot designul proaspat realizat.

Partea buna este ca ceea ce iti poate veni in gand pentru casa scarii poate sa fie chiar pata de culoare de care avea nevoie locuinta ta pentru a emana eleganta si mult bun-gust. Fiind un lucru destul de riscant, iti oferim cateva idei de decorat casa scarii pentru a te asigura ca designul interior al casei tale va fi unul reusit, chiar de invidiat.

Casa scarii este un bun loc in care sa iti pui imaginatia la contributie, atat in ceea ce priveste partea inferioara a ei, cat si partea superioara. Poti opta pentru ceva diferit pentru parter, fata de ceea ce se va afla la etaj, deoarece fiecare spatiu are ceva aparte.

reclama - continua sa citesti mai jos

Partea inferioara poate fi amenajata cu tablouri mici si mari, opere de arta, postere moderne, la care poti opta pentru rame clasice din lemn sau rame moderne din inox, in functie de designul casei tale.

Acest spatiu va fi apreciat de catre cei care vin in vizita la tine acasa, fiind un spatiu care este la vedere atat pentru familie, cat si pentru oaspeti. Spre deosebire de partea inferioara, partea superioara poate fi amenajata intr-un mod mult mai intim si personal.

In cadrul acestui spatiu, vei gasi locul ideal pentru a amplasa portrete de familie, tablouri cu amintiri din concedii si orice alte lucruri dragi tie si membrilor familiei.

Sursa Foto: NovaHead.com

 

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate