Idei economice pentru patul bebelusului

reclama - continua sa citesti mai jos

Cand vine vorba de camera bebelusilor nostri nimic nu este prea mult, nimic nu este prea sigur si nimic nu poate deranja confortul si linistea copilului nostru, mai ales ca acest lucru inseamna ca nici noi nu vom avea prea multe nopti dormite si linistite.

Desi nu toti parintii prefera un pat pentru bebelusi cu gratii de siguranta, acestea pot fi o solutie excelenta daca ai la dispozitie un spatiu nu foarte generos, pe care iti doresti sa il valorifici la maximum.

Adriel Booker vine cu o solutie foarte inventiva si aproape deloc costisitoare, prin transformarea unui patut cu gratii pentru copii intr-un pat supraetajat cu spatiu de depozitare dedesubt, care poate fi extrem de util pentru orice camera.

reclama - continua sa citesti mai jos

Intr-un astfel de spatii poti depozita jucariile copilului, haine de schimb, scutece si orice alte lucruri de care ai nevoie cand copilul incepe sa planga. Astfel vei fi scutit de multe drumuri prin bucatarie si nu va mai fi nevoie sa te plimbi din camera in camera pana ce vei gasi tate obiectele si lucrurile de care ai nevoie pentru a-l adormi pe cel mic.

Adriel a pastrat gratiile si rama originala a patutului de copii, mentinand practic intact patul initial, dar a ridicat baza acestuia pentru a-l transforma intr-o versiune mica si compacta a unui pat supraetajat. Ramele si gratiile de lemn ale patului ofera siguranta bebelusului care doarme, iar cu spatiul de depozitare nou aparut sub patut, vei avea o viata mult mai usoara in ceea ce priveste ingrijirea micutului tau.

Mai mult decat atat, copilului tau ii va placea la nebunie sa doarma in acest pat la inaltime si probabil ca nu va avea niciodata frica de inaltimi.

Apeland la astfel de trucuri pentru reamenajarea mobilierului pentru camera copiilor, vei economisi timp si foarte mult spatiu extrem de necesar.

Sursa Foto: http://www.apartmenttherapy.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate