Idei simple pentru amenajarea holului

reclama - continua sa citesti mai jos

Holul este o parte deseori ignorata in aranjarea casei sau a apartamentului. Fie ca spatiul nu ne permite, fie ca nu gasim rostul vreunui decor special, spatiul din hol ramane de cele mai multe ori banal si incomplet.

Puteti imbunatati acest aspect prin cateva idei simple pe care le puteti aplica indiferent de spatiu. Este important sa stocati acele cateva lucruri necesare cand plecati de acasa intr-un loc la indemana si vizibil pentru a nu va intoarce mereu din drum pentru ca ati mai uitat ceva.

Intr-un spatiu ingust, cele mai bune idei pot fi create pe verticala, pe un perete liber. Oglinda este deseori un element de decor pentru care se opteaza in decorul holului. Pe langa ea, se poate adauga un cuier simplu in culori si forme diferite sau puteti incorpora oglinda direct in interiorul lui. 

reclama - continua sa citesti mai jos

Daca oglinda nu isi gaseste locul, renuntati la ea si optati pentru un tablou. Sub el puteti adauga cateva suporturi in forma de sertare deschise si astfel stoca acolo corespondenta, plicuri sau chei.

Luati un raft pe care nu mai sta nici o floare, dati-i o noua culoare si montati-l pe perete; dedesubtul lui puteti monta cateva agatatori. Iata cea mai simpla idee pentru un cuier functional care sa ocupe foarte putin loc, de integrat in special in spatiile mici. Il veti putea folosi pentru chei, esarfe, haine sau umbrele.

Pentru un spatiu mai generos si un tavan mai inalt, pastrati ideea de verticalitate, dar largiti zona atat cat va permite perimetrul. Cateva piese de mobilier in forma de cuburi montate unul peste celalalt vor umple eficient spatiul si va permite sa adaugati deasupra lor elemente de decoratiuni ca statuete sau vaze inalte.

Pentru a marca zona dedicata holului, puteti folosi culori puternice ca negrul doar pe trei sferturi din perete, restul lasandu-l alb. Cateva agatatori rezistente si un blat in partea de jos pentru a aseza incaltarile si aveti din nou un spatiu ideal pentru a stoca intr-o maniera ordonata hainele de zi cu zi, posete si alte accesorii.

 

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate