Idei traznite pentru piscina ta

Racitor de bauturi plutitor - sursa: buzzfeed.com
reclama - continua sa citesti mai jos

Piscina este fara discutii cel mai popular loc din curtea ta. Chiar daca tu deja te-ai cam saturat de ea, dar mai inoti ocazional, prietenii tai cu siguranta ca nu vor pleca prea curand de la tine de acasa atat timp cat vor avea o piscina la dispozitie.

Cum sa iti faci piscina mai interesanta?

La petrecerile de vara, unde piscina are rolul esential in mentinerea atmosferei, acest racitor de bauturi care pluteste poate fi cea mai buna varianta de a servi racoritoarele. Simplu de realizat si foarte practic, acest mic deliciu plutitor va fi sufletul petrecerii.

reclama - continua sa citesti mai jos

Daca inca esti la faza de proiect in ceea ce priveste constructia casei tale si iti doresti neaparat o piscina, varianta de a plasa bazinul deasupra casei este una foarte indrazneata si extrem de creativa. Vei avea ocazia sa inoti deasupra casei tale, iar din interiorul locuintei vei putea admira “tavanul de apa” prin care isi vor face aparitia prietenii tai.

Marele dezavantaj la acest tip de piscina este faptul ca nu va fi putea fi foarte adanca, dar acest lucru va fi mai mult decat compensat prin efectul pe care il creeaza.

Baldachinele in apa pana la glezna reprezinta cel mai placut mod de a te relaxa cand iesi din piscina, iar mersul prin apa pana la intrarea in bazin va fi o reala placere pentru toata lumea.

In situatia in care ai o casa la mare sau in apropierea malului, cel mai bun lucru pe care il poti face, daca iti doresti sa inoti in apa dulce, este sa iti faci o piscina chiar la marginea apei. In timp ce vei inota vei vedea marea si vei avea senzatia ca piscina ta nu are limite.

Forma piscinei tale reprezinta un factor esential deoarece aceasta ar trebui sa reflecte in mod direct personalitatea ta. Daca esti o fire creativa poti renunta din start la formele clasice, patrat, dreptunghi sau cerc si poti alege o varianta care sa te inspire la fiecare tura de inot.

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate