Mobilier personalizat - solutia optima pentru spatii mici

reclama - continua sa citesti mai jos

Mobilierul personalizat sau realizat pe comanda, dupa schitele tale sau ale unui designer, reprezinta o solutie viabila pentru a reusi sa amenajezi un spatiu mic ori un interior cu o configuratie mai dificila. Variantele disponibile sunt numeroase, insa pentru astazi ne-am propus sa iti aratam cateva idei de astfel de mobilier integrat in diferite amenajari.

Care ar fi avantajul mobilierului pe comanda? Fiind creat dupa dimensiunile casei si nevoilor tale, un astfel de dulap, biblioteca, consola sau orice alta comoda se va integra perfect in spatiul pentru care a fost creat. Rezulta de aici mai mult loc pentru depozitare, dar si optimizare a locuintei pentru a nu incarca excesiv spatiul disponibil.

Si la capitolul stil vei avea de castigat. Creat cu materialul, culoarea, textura si forma dorita, amenajarea capata personalitate.

reclama - continua sa citesti mai jos

Unul din exemplele selectate ne propune un corp de biblioteca gandit de designer pentru a optimiza spatiul mic al livingului. Avand inaltimi diferite, mobilierul personalizat ofera diferite spatii de depozitare inchise, dar si deschise pentru carti sau alte decoratiuni. Folosind fronturi albe si lucioase alaturi de o esenta de lemn de stejar, intreaga camera va parea mai luminoasa si mai primitoare.

Profita de fiecare colt disponibil! Cateva corpuri de inaltime medie si cu o adancime de 25 sau 30 cm iti poate oferi acel plus pentru stocare de care ai nevoie. Pentru pahare sau vesela, pentru incaltaminte sau cosmetice, un astfel de corp personalizat va spori functionalitatea si te va ajuta sa fii mai organizat intr-un minim de spatiu.

Inaltimea camerei iti poate fi aliat! Un corp de biblioteca inalt pana in tavan si lung pe tot peretele va fi locul perfect pentru cartile si colectiile de cd-uri. Alege rafturi asimetrice daca ai gandit amenajarea intr-un stil contemporan sau mergi pe simetrie daca preferi ordine si liniaritate.

Piesele de mobilier cu o inaltime joasa sau medie sunt potrivite pentru spatiile mici, inguste si mai intunecoase. Sunt potrivite pentru dormitor, camera copilului sau intr-un living pe care ti-l doresti aerisit si luminos. Nu uita de zona ferestrei! Poti contura in jurul ei fie corpuri de biblioteca sau comode mici pentru stocare.

Sursa foto: el mueble

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate