Namba Parks din Japonia, mall-ul cu gradini amenajate pe 8 etaje

Gradinile verzi de pe acoperisuri sunt legate printre ele de o cascada de apa si in fiecare anotimp au un aspect diferit, extrem de placut, natural si relaxant.
reclama - continua sa citesti mai jos

Japonia este fara doar si poate o tara fascinanta care reuseste sa captiveze orice turist care merge in vizita in “Tara Soarelui Rasare”, iar acest lucru nu face altceva decat sa confirme farmecul si unicitatea niponilor.

Pentru ca japonezii nu sunt doar experti in inginerie si IT, acestia au tinut sa demonstreze ca vechile traditii japoneze de gradinarit sunt inca vii si chiar mai mult, sunt perfect adaptabile anului 2014!

reclama - continua sa citesti mai jos

Odata cu inchiderea Stadionului Osaka, arhitectii care au realizat proiectul Namba Parks au vazut o oportunitate de a realiza o gradina exterioara pe acoperisurile viitorului mall ce urma a fi construit in zona in care era initial stadionul.

Cum japonezii nu sunt genul care sa amane lucrurile, arhitectii si inginerii s-au apucat cat mai repede de implementarea acestui proiect unic in lume, care presupune o gradina pe acoperisurile fiecaruia dintre cele 8 etaje ale mall-ului Namba Parks.

Fiecare gradina este legata de cea de langa ea printr-o cascada de apa care face deliciul trecatorilor, acestea adaugand un plus estetic si natural intregului centru comercial, care este considerat de multi specialisti ca fiind cel mai frumos si ecologic din intreaga lume.

Sursa foto: inhabitat.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate