O mansarda decorata in stil boem

Living room-ul din mansarda este unul extrem de chic si cochet
reclama - continua sa citesti mai jos

Mansardele au mereu un farmec aparte si sunt de regula locul preferat din casa pentru oricine locuieste intr-un loc in care podul este amenajat si este transformat in dormitor sau intr-o camera tematica.

Mansarda poate fi un mix extrem de reusit intre stilul boem si flerul specific feminin, care nu face altceva decat sa mai adauge un mare plus intregii aure a resedintei.

reclama - continua sa citesti mai jos

Proprietarul a renovat acest pod micut, scotand la iveala trasaturile structurale ale incaperii, cum ar fi caramida expusa si scandurile de lemn din tavan, dorind sa decoreze mansarda cu numeroase antichitati, mobilier vintage si accesorii, decoratiuni si textile care sa ii exprime personalitatea si gusturile.

Mansarda nu a ramas la nivel de simpla camera, in interiorul acesteia construindu-se si o bucatarie, un hol si o baie, toate pentru a oferi utilitatile necesare in orice apartament sau casa.

Culorile alese intregesc stilul boem in care a fost amenajata casa, dorindu-se readucerea la viata a atmosferei si a trendurilor din anii ’70 si ’80.

Sursa Foto: www.onekindesign.com

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate