Scara dantelata din fier pentru un design interior contemporan

Poza 1
reclama - continua sa citesti mai jos

Pentru cei care au o casa cu etaj sau locuiesc intr-un duplex cochet, scarile interioare sunt de o importanta esentiala in elaborarea unui design interior modern, rafinat si cu foarte mult bun-gust. Scarile interioare pot fi acel element unic din casa, care sa atraga toate privirile celor care vin la tine in vizita.

Creat de catre Gestion Rene Desjardins pentru clientii care locuiesc in Montreal, Canada, acest model cochet, elegant si inedit pentru o scara interioara este ca o gura de oxigen pentru noii proprietari care isi doresc o casa in care prezenta artei contemporane sa se faca simtita.

Initial, desi era un coservator, proprietarul casei a dat peste operele de arta realizate de Ken Lum si astfel a descoperit fascinatia sa pentru abordarile moderne atat in arta, cat si in design interior si exterior.

Acesta a inceput sa vizite muzeele si galeriile de arta contemporana si si-a dezvoltat un gust si o pasiune pentru acest tip de arta care devine tot mai populara in randul tinerilor si a proprietarilor de case.

reclama - continua sa citesti mai jos

Manifestul designerului care a conceput aceasta scara este “less is more” (“Mai putin inseamna mai mult”), iar acest lucru a fost implementat si in aceasta casa moderna din Montreal.

Pe langa aceasta scara dantelata din fier, vopsita in negru, podeaua a fost realizata din lemn masiv de nuc pentru a crea o ambianta foarte bine integrata cu designul contemporan pe care si-a dorit sa mearga proprietarul canadian.

Efectele create de lumina care bate prin aceasta scara metalica sunt pur si simplu uluitoare si fixeaza cadrul unei atmosfere de vis, plina de cerculete. Scarile dantelate si usor capricioase, fac parte dintr-un design contemporan foarte artistic.

Din orice spatiu deschis al casei sunt vizibile elementele contemporane, avand ca piese de rezistenta scare neagra de fier, si avand in vedere ca sunt realizate din fier, aceste scari sunt extrem de rezistente.

 

Sursa Foto: http://www.trendir.com

 

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate