Un design inedit pentru cotetul gainilor tale

Poza 1
reclama - continua sa citesti mai jos

Desi poate parea putin ciudat gandul ca un cotet pentru gaini poate fi cochet, acest lucru este posibil, avand in vedere ca cineva s-a gandit la toate, implicand confortul pasarilor intr-un design extrem de estetic pentru curtea sau gradina ta.

Faptul ca locuiesti la curte nu inseamna neaparat ca trebuie a ai si animale, dar daca iti doresti acest lucru, pentru a avea mereu oua proaspete, nu inseamna ca aspectul cotetului unde vor fi tinute gainile si alte pasari din gospodarie trebuie sa arate urat si neingrijit.

Un cotet modern, desi poate suna a paradox, este extrem de usor de realizat, iar daca optezi pentru o varianta cu mai multe niveluri, vei economisi foarte mult spatiu in curte si vei putea avea grija mult mai usor de pasarile din gospodarie.

reclama - continua sa citesti mai jos

Gainile tale se vor simti excelent, avand un spatiu generos, fara a fi ingramadite, iar avand in vedere ca ouale le vor depune in acelasi spatiu, nici nu va trebui sa cauti foarte mult prin curte zonele in care au ouat pasarile.

Acest design inedit de cotet este unul foarte estetic si atragator si cu siguranta va starni atentia tuturor prietenilor tai care se ocupa cu cresterea animalelor, dar in acelasi timp, va fi o atractie si pentru alti prieteni care nu au mai vazut gaini de pe vremea cand mergeau la bunici in vacanta de vara.

Un asemenea ansamblu poate fi considerat o mica gradina zoologica, specializata pe pasari, chiar la tine acasa, insa un asemena cotet poate fi usor schimbat intr-unul pentru iepuri, hamsteri sau alte animale de casa pe care doresti sa le tii in curte, dar nu iti doresti sa fuga sau sa fie atacate de pradatori.

Daca iti doresti sa cresti gaini la tina in curte, ar trebui sa o faci cu stil, iar aprecierile vor urma in cel mai scurt timp!

Sursa Foto: http://inthralld.com/

 

reclama - continua sa citesti mai jos
Contact
Despre Noi
Cookie-uri
Vezi varianta web
© Povesteacasei.ro 2019 - Toate drepturile rezervate